Massagepude Test – bedste shiatsu massagepuder

Slip af med spændingerne i nakken og skuldrene med en massagepude!

Med en massagepude kan du få dejlig shiatsu massage, når du vil, hvor du vil.

Der er flere gode brands på markedet, blandt andet Flowlife og Beurer. Vi har testet begge to.

Vi har også fundet de bedste tilbud lige nu, se dem nedenunder.

God fornøjelse!

Populære massagepuder

MusclePillow 2.0

Dansk udviklet massagepude med infrarød varme og 4 rotererende massagekugler.

Denne massagepude er en af de mest populære massagepuder lige nu og er dansk udviklet af Muscle Pain, der også står bag andre massageprodukter, blandt andet en populær massagepistol.

MusclePillow 2.0 masserer effektivt der hvor du bruger den med kraftfuld effekt og de 4 roterende massagekugler bruger infrarød varme til at trænge ind og give en dybdegående massage.

Massagepuden har også et kraftigt batteri, der varer 2-3 timer. Det er super smart, for det betyder at du kan tage massagepuden med dig på turen og ikke er bundet til at skulle bruge den ved en stikkontakt.

Flowpillow

Ovenover så vi på en populær dansk massagepude og her ser vi så på en svensk massagepude, der også er super populær, især i Sverige.

Flowlife er et svensk wellness og massagefirma, der først fik success med deres massagepistol der er blevet et kæmpe hit i broderlandet mod Øst.

Her har vi så testet deres massagepude og det er også en glimrende massagepude, hvor især kvalit er tydelig.

Massagepuden har 4 roterende shiatsu massagekugler med infrarød varme og giver rigtig god massage.

Designet er lækkert og betrækket kan tages af og vaskes, hvilket er en klar fordel, i forhold til de billigere modeller.

Beurer MG147

Beurer er et kendt brand indenfor elektronik og måske især massageprodukter, som du vil se i rigtig mange af de større danske kæder.

Med Beurer er du sikker på kvalitet og holdbarhed til en fornuftig pris.

Her har vi fundet deres MG147 model, der er topmodellen, med 4 roterende massagekugler med infrarød varme.

Shiatsu massagepude

Shiatsu er en asiatisk massageform, der oprindeligt kommer fra Kina, men er blevet populær i Japan og andre lande også.

Massageformen bygger på principper fra kinesisk medicin og foregår praktisk ved at man masserer med fingerspidserne og håndfladen i cirkulære bevægelser på samme område.

Det gør at man kommer i dybden og får gang i cirkulationen. Super godt hvis du har muskelspændinger og stive muskler.

Sådan fungerer en shiatsu massagepude

En massagepude med shiatsu massage bruger massagekugler, der typisk er opvarmede med infrarød varme. De roterer og masserer i langsomme og hurtige bevægelser. På den måde minder det meget om ægte shiatsu massage.

Massagepuden har typisk 2 til 6 massagekugler, afhængig af hvor stor den er og om det er en model beregnet til nakken eller også til skuldrene. Kuglerne er lavet af plast, der kan varmes op med infrarød varme.

Normalt kan man vælge hastighed på massagepuden, så du vælge mellem en langsom og afslappende massage eller en hurtig og effektiv massage til at få løsnet op.

Sådan bruger du en shiatsu massagepude

Det er enkelt at bruge en massagepude. Du placerer den mellem din nakke og noget andet, typisk en sofahynde eller en lænestol. Så tænder du massagepude og læner dig tilbage indtil du får det tryk som du kan lide.

Massagepuder er ellers ret simple. Du kan tænde og slukke, vælge hastighed og om du vil have varme eller ikke, men det er også det. Der er typisk ikke særlige programmer.

Massagepuder er typisk beregnet til nakken, men du kan også placere dem, så de mere rammer skuldrene eller lænden.

Massagepude til nakken

En massagepude er beregnet til at massere nakken og bunden af dit hovede, hvor musklerne fæstner til nakken.

Det er nemlig her at rigtig mange har spændinger fra stillesiddende arbejde foran computeren.

Det giver stramme, korte muskler, der kan give hovedpine, hvor man får den karakteriske spændingshovedpine, som lægger sig om nakken og tindingerne.

Med en massagepude til nakken kan du få løsnet op i nakken og måske slippe for hovedpuden.

Massagepude til skuldrene

En massagepude kan være en super måde at massere dine skuldre.

Her kan du med fordel vælge en af de massagepuder der har stropper du kan holde i.

Så kan du nemlig placere din massagepude så den rammer skuldrene og din øvre ryg bedre. Det kan nemlig være svært at få massagepuden placeret i fx en stol eller sofa, så den masserer skuldrene.

Med en massagepude til skuldrene kan du ramme musklerne blandt andet i skulderbladet, der ofte giver problemer og som kan give hovedpine og ondt i nakken.

Massagepude med varme

Infrarød varme er en super måde at løsne op i musklerne, uden at du skal bekymre dig om at det bliver for varmt eller at du bliver forbrændt.

De fleste massagepuder bruger infrarød varme. Det er super behageligt og hjælper virkelig med at slappe af. Det er nemt at falde helt i staver, når du får massage og varmen trænger ind i musklerne, det er sket mere end en gang at man falder i søvn!